teknikjobb.se

logga

Nu söker vi en drifttekniker

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Nu söker vi en drifttekniker

Om tjänsten

Biond är en av Sveriges största biogasproducenter. Företaget erbjuder kommuner och företag en framåtlutad utveckling, drift och kommersiell förvaltning av biogasanläggningar. I verksamheten ingår driften av biogasanläggningen utanför Helsingborg samt i Sävsjö. Biond lyfter affärsmässigheten i sin bransch till nästa nivå och jobbar aktivt för att hitta nya affärsidéer och möjligheter för det biologiska avfallet.
Genom långsiktiga och nära samarbeten tänker man längre, hittar de bästa lösningarna och levererar ett högre värde tillsammans. För ju mer värde företaget kan skapa, desto bättre för alla, inte minst planeten.

Bioenergi har varit ett fokusområde för moderbolaget Peas Industries sedan 2012. Med över 20 års erfarenhet och kunskap från vindkraftsutbyggnad i kombination med en upparbetad kompetens inom bioenergi har Biond snabbt etablerat sig som en betydande aktör på marknaden för bioenergi.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi återigen en drifttekniker till Biond i Sävsjö. I tjänsten ingår att ansvara för att anläggningen ständigt hålls i önskat skick. Du deltar i den dagliga driften, utför kontroller och provtagning enligt driftrutiner. Du säkerställer god planering så att ständigt förebyggande underhåll kan utföras.

Anläggningen är teknikintensiv vilket kräver mycket god förmåga att anpassa sig efter rådande förutsättningar och fokus på att hitta de mest optimala lösningarna. Kontinuerlig service och underhåll på maskinutrustning av typen pumpar, värmeväxlare, motorer och dylikt.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid men på sikt kan det bli aktuellt med 2-skift.

Vi söker dig som

Du som söker har minst gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du har grundläggande IT-kunskaper och erfarenhet av IT-styrda processer.
Du har ett stort mekaniskt intresse och är lösningsorienterad samt kvalitetsmedveten.
Du hanterar komplexa uppgifter som kräver anpassning till ändrade förhållande.
Vidare är du kommunikativ, noggrann och med självklarhet tar du initiativ när situtationen så kräver.

Behörighet för heta arbeten samt god kännedom om biogasproduktion och provtagningsmetodik är meriterande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Nu söker vi en drifttekniker

Montico AB