teknikjobb.se

logga

Nammo Sweden AB i Karlsborg söker Arbetsledare till avdelningen laddning och packning

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-06-19

Ansök nu

Nammo Sweden AB i Karlsborg söker Arbetsledare till avdelningen laddning och packning

Nammo Sweden AB i Karlsborg söker Arbetsledare till avdelningen laddning och packning

Företagsinformation
Nammokoncernen har ca 2400 anställda och finns representerade i 13 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på 3 orter i Sverige och har ca 240 anställda. Vid fabriken i Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Det är en händelserik och spännande bransch. Nammo är en arbetsplats som genomsyras av täta samarbeten mellan olika avdelningar, arbetsgrupper och personer. I Karlsborg är vi ca 160 medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Lockas du av tanken att jobba på ett spännande företag med engagerade medarbetare? Har du en god förståelse för såväl produktion som ledarskap? Nammo i Karlsborg behöver utöka verksamheten med ytterligare en arbetsledare på avdelningen laddning och packning. Kanske är du vår nya kollega? Som arbetsledare hos oss ansvarar du för att leda, planera och fördela den dagliga driften inom produktion. Tillsammans med din personal strävar du att nå uppsatta mål inom produktion, leveranssäkerhet, kvalitet, kvantitet, budget och miljöpåverkan, i rätt tid. Du har ett direkt personalansvar för ca 30 medarbetare där ditt ansvar är att leda team och individer, med tydlig förankring i Nammos grundläggande värderingar. Du ansvarar även för att medverka och implementera ett systematiskt förbättringsarbete i enlighet med Nammo Lean Six Sigma. Du rapporterar till produktionschefen och sitter med i produktionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst fem års dokumenterad erfarenhet som ledare inom industrin. Du har gymnasial utbildning i grunden och det är meriterande om du har vidareutbildning på högskolenivå inom ledarskap och/eller produktion. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom LEAN. Du är trygg i din ledarroll och har en förmåga att bygga förtroende och engagemang. Du har mycket god samarbetsförmåga och är en stabil beslutsfattare som agerar lösningsorienterat. För att passa in hos oss är du en lyhörd och jordnära person, som förstår vikten av att vara kommunikativ och tydlig. Som person beskrivs du även som engagerad och handlingskraftig. Du har goda kunskaper inom systematiskt arbetsmiljöarbete och eftersträvar att lagar, policys och rutiner följs. Utöver svenska så har du även goda kunskaper i engelska. Du är en van IT användare. Vad erbjuder vi dig? Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar engagemang, precision och omtanke genomsyrar hela vår verksamhet. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringschef Malou Lundgren, tel. 0733-200 880 eller via mail malou.lundgren@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 5 juni 2020. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Malou Lundgren

malou.olausson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Karlsborg

Publiceringsdatum

19 May 2020

Dela detta jobb

logga
Nammo Sweden AB i Karlsborg söker Arbetsledare till avdelningen laddning och packning

Premier Service