teknikjobb.se

MULTIOPERATÖR STOCKHOLM

Ort
Utgår

2019-12-26

Ansök nu

MULTIOPERATÖR STOCKHOLM

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu en multioperatör till Stockholm.

Till denna tjänst söker vi dig som kommer vara Relitas ”multioperatör”. Detta innebär att du först kommer utbildas på Relitas olika typer av fordon och därefter vara en resurs när ordinarie operatör inte är tillgänglig. Exempel på fordon du får köra som ”multioperatör” på Relita är kombibil, torrsug och spolbuss.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du får möjlighet att ta eget ansvar, jobba med mycket problemlösning och eget tänkande i det dagliga arbetet.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Krav
C-kort
YKB
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande
Spolerfarenhet inom fastighet
Förståelse för läsning och tolkning utav ritningsunderlag
ADR
E-kort
Torrsug

Vid frågor kontaktas
Kalle Hellgren, 010-143 02 41.

Sista ansökningsdag 18 december.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt!

Dela detta jobb

MULTIOPERATÖR STOCKHOLM

Relita Industri & Skadeservice AB