teknikjobb.se

logga

MTA bygg & anläggning - Kalkylingenjör Halland

Företag Linkz AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

MTA bygg & anläggning - Kalkylingenjör Halland

Vem är du
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kostnadskalkyler och inköpsarbete i byggföretag. 

Du jobbar redan idag som kalkylator eller platschef på ett byggföretag men söker nya utmaningar i ett företag där arbetsglädje och trivsel står högst upp på agendan. 

Om du gillar att vara med från början i ett projekt och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas i vår platta organisation med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter
I rollen som kalkylator arbetar du med hela processen från anbudsförfrågan till överlämnad offert.

Processen omfattar bland annat genomgång av förfrågningsunderlag, förprojektering, offertförfrågningar, mängdavtagning, resurs- och kapacitetstillsättning samt prissättning.

Du gillar att arbeta både självständigt och i team.

Kontinuerliga kontakter med såväl kollegor, kunder, konsulter och leverantörer är en del i vardagen och du blir spindeln i nätet genom anbudsprocessen.

Vi arbetar idag med systemstöd genom Bidcon, Byggsamordnaren och Powerproject.

Du trivs med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn där du förstår olika samband och hur ditt agerande och dina beslut påverkar affären.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april. Mer information om tjänsten kan ges av Reza Rad, 010-1600640, reza@linkz.se. För mer information vänligen besök oss på www.linkz.se.

 

Dela detta jobb

logga
MTA bygg & anläggning - Kalkylingenjör Halland

Linkz AB