teknikjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här blir du en del av

Movant i Bromma bedriver yrkesutbildning för vuxna. I dagsläget har vi runt 150 elever som kommer till oss både från både kommun och Arbetsförmedling. Vi är 13 medarbetare och utbildar idag inom Hantverk, VVS- och fastighet, Bygg- och anläggning samt Fordon- och transportprogrammet. Vi söker nu lärare inom karosseri och lackering, med inriktning mot bilskadereparatör.

Det här erbjuder vi dig

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete med personalen och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete.

Det här söker vi

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom branschen (bilskadereparatör). Du ska ha erfarenhet av undervisning samt gärna arbetat med lärlingar i ditt yrkesliv. Det är meriterande om du är utbildad yrkeslärare och har erfarenhet inom skadereglering. Vi ser gärna även att du har erfarenhet att jobba med system såsom Cabas och Caplan.

 Övrig information

Alla med en månadsanställning som är längre än tre månader hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (via Benify). Här ser du hur mycket semester och friskvårdbidrag du har kvar, hittar din lönespecifikation och hur stor din hela kompensation, lön och förmåner, är. Du kan även få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt köpa utvalda produkter och tjänster via löneavdrag – allt direkt i förmånswebben.  Förmånswebben är dessutom kopplat till rabatter hos många stora och välkända varumärken via Benify deals.  

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Bromma
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2019-03-22
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med: Platschef, Patric Lindén, 0703-48 39 29, patric.linden@movant.se 
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Platschef, Patric Lindén, 0703-48 39 29, patric.linden@movant.se 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Movant - Generell mall

Företag Movant AB
Ort
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Dela detta jobb