teknikjobb.se

Nu söker vi dig som är en fena på motviktstruckkörning! 

GOP är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterade plastprodukter i Skandinavien. Inför GOPs högsäsong söker vi nu dig som kan börja jobba omgående fram till och med september.

Rollen
Som truckförare på GOP kommer du under högsäsongen arbeta på lagret i Kungsbacka. Du kommer köra dieselmotviktstruck ute på gården därav krävs även körkort. Tjänsten är på heltid med omgående start.

Du erbjuds
Ett spännande fartfyllt jobb där du får utveckla din truckkörning och ingång i ett företag i en stark tillväxt.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av motviktstruckkörning minst ett halvår. Som person ser vi att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är positiv och noggrann i ditt arbete samtidigt som du kan arbeta i ett högt tempo.

- Truckkort A1-4 och B1-4
- B-körkort
- Goda kunskaper i Svenska

Intresserad?
Du söker tjänsten som truckförare via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Carolina Jensen, 0733-844850 på TEMP-TEAM. 

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Logga

MOTVIKTSTRUCKFÖRARE TILL GOP

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb