teknikjobb.se

Motortekniker till Skador

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-25

Ansök nu

Motortekniker till Skador

Vill du jobba i ett företag som är lokalt, nära och gör allt för sina kunder? Vi söker nu dig som är en fordonsteknisk världsstjärna som är nyfiken på nästa steg. Tycker du om kundkontakter och problemlösning? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss. Välkommen med din ansökan till oss på motorteknik!

Om jobbet
Det här är ett riktigt roligt och givande arbete där du får en varierad vardag.

Som motortekniker hos oss på Länsförsäkringar kommer du i huvudsak få arbeta med hantering av digitala reparationskalkyler och kundkontakter. Du granskar, bedömer och beslutar i de kalkyler som kommer från verkstäderna. I arbetet ingår mycket kontakt med våra avtalsverkstäder, du förväntas och kommer få stort ansvar i att självständigt handlägga och fatta beslut gällande tekniska frågor och kundnöjdhet i de ärenden du hanterar. Vi arbetar i systemet Cabas.

Vem är du?'
Du som söker har en fordonsteknisk utbildning. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du även ha vana av att praktiskt ha arbetat med bilreparationer. Vidare är du trygg och van att hantera tekniskt komplexa kundärenden och att självständigt ha ansvarat för kunddialoger. Har du arbetat som verkstadschef eller motsvarande är det starkt meriterande, men det är inte ett krav för tjänsten. Likaså om du är van och trygg i systemet Cabas.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet förtjänsten. För att trivas och bli framgångsrik i rollen hos oss behöver du tycka om och vara en riktig problemlösare med en förmåga att kommunicera och uttrycka dig muntligt såväl som skriftligt. Samarbete och kundfokus är viktiga aspekter för den här rollen. Du har även modet att på ett konstruktivt sätt tycka till och utmana och du tycker det är roligt att vara där det händer.

Vårt erbjudande till dig:
Vi blir ett mindre team som kommer jobba tätt tillsammans. Vi värdesätter balans mellan jobb och fritid och tycker det är viktigt med ett trevligt klimat, en god gemenskap och ett flexibelt arbetssätt. Den här rollen är optimal för dig som trivs med frihet under ansvar där du får leda dig själv och forma dina dagar utifrån verksamhetens och kundernas behov. Givetvis är både närmsta chef och kollegor stödjande när du önskar och behöver, tillsammans har vi mångårig erfarenhet av branschen.

Låter det intressant?
Då är du välkommen med din ansökan till oss senast 25 november. Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet.

Vill du veta mer, ring till Skadechef motorteknik och upphandling, Jonny Lindkvist på telefon 073- 920 02 24 eller mejla till jonny.lindkvist@lfbergslagen.se Du är också välkommen att höra av dig till HR-chef Lisa Ringbom Axnér på 073- 920 02 21 eller lisa.ringbom.axner@lfbergslagen.se.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Tjänsten är på tillsvidare heltid och är placerad i Västerås.

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktig styrka.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 320 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt  kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Motortekniker till Skador

Länsförsäkringar Bergslagen