teknikjobb.se

logga

Motormontör till Mariestad

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Motormontör till Mariestad

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en montör med verktygsvana och mek-kunskaper till vår kund i Mariestad. Du kommer främst att arbeta med montering och avsyning av motorer. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetet utförs på dagtid. Din anställning börjar hos Premier med goda chanser till en anställning hos kund i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom fordon eller annan teknisk utbildning. Du har ett tekniskt intresse, verktygsvana och är allmänhändig. Tidigare erfarenhet av montering är meriterande, vi ser det som ett stort plus om du tycker om att meka med tex fordon på din fritid. Truckkort är inget krav men önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du är en lagspelare som gärna lånar en hjälpande hand till dina kollegor. Du är mån om att utföra ett mer än väl utfört arbete och tänker på kvalité. Du kommunicerar på svenska i både tal och skrift. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta Jennifer Andersson på jennifer.andersson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Ansökningar via mail undanbedes. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse.

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)

Jennifer Andersson

jennifer.andersson@premier.se

0766697470

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tjänstgöringsort

Mariestad

Publiceringsdatum

07 October 2020

Dela detta jobb

logga
Motormontör till Mariestad

Premier Service