teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Motormekaniker till Korsholmsvarvet i Dalarö AB

Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Motormekaniker till Korsholmsvarvet i Dalarö AB

Korsholmsvarvet ligger precis vid farleden förbi Dalarö, centralt beläget i Stockholms södra skärgård. Vi är ett fullservicevarv som erbjuder vinterförvaring, motorservice, reparationer samt renovering av alla typer av fritidsbåtar upp till 25 ton.

Vi är snabbt växande varv med stor kundbas och ständigt i en tillväxt. Vi gör i princip allt på vårt varv allt från motorinstallationer till plast/träarbeten och omlackeringar i vår lackeringshall. Våra kunder har höga krav. Vi jobbar rent snyggt och med hög servicegrad. Inte det ordinarie båtvarvet. 

Som mekaniker på Korsholmsvarvet gör vi alla allt, men den här tjänster har sin tyngdpunkt på motor och mekanik. Det kan vara båttvätt som nytänk och skapande gällande i princip allting. Ibland har vi stora omlackeringsprojekt då får alla hjälpa till. Hos oss är det tufft men jobbar man hårt blir man belönad. Som mekaniker hos oss får man en stor frihet i sitt arbete. Under vinter kan även bli lite tufft då vi är ute på en ö. Men det viktigaste är att man alltid då har kul på jobbet hos oss på Korsholmsvarvet. 

Vi söker någon som är glad, framåt och båtintresserad. Som har några år av erfarenhet inom båtmekanik, men som också har några år till för att lära sig mera inom båtmekanik. Som person ser vi gärna dig som är ansvarsfull och inte rädd för att ta eget ansvar. Där du i ditt arbete är noggrann i dom jobben du utför mot kunden. Där du har ett gott öga för en god servicetagande ut till kunderna genom att jobba på ett systematiskt arbetssätt. Där du inte är rädd för att utvecklas och lära sig mera som båtmekaniker. 

Krav:

  • Körkort-B

  • Körkunskap båt

  • Viss kunskap inom båtmotorer/el

  • Svenska tal och skrift

  • Engelska tal

Meriterande ifall du har:

  • Båtvana

  • Motortekniskt bakgrund med fritidsbåtar 

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid
Anställning omgående

Lön / Förmåner

Lön: Enligt överenskommelse.
Förmåner: Gratis lunch och egen båtplats ingår.

Kontaktperson

Annelie Eggert
Konsultchef

Om Korsholmsvarvet i Dalarö AB

Välkommen till Korsholmsvarvet precis vid farleden förbi Dalarö, centralt beläget i Stockholms södra skärgård. Vi är ett fullservicevarv som erbjuder vinterförvaring, motorservice, reparationer samt renovering av alla typer av fritidsbåtar upp till 25 ton.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.

Dela detta jobb

Motormekaniker till Korsholmsvarvet i Dalarö AB

Marinkraft Bemanning Sverige AB