teknikjobb.se

Montörer till våra kunder i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Montörer till våra kunder i Göteborg

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Montörer sökes omgående 
Vi på Eterni Sweden AB söker nu efter engagerade medarbetare med erfarenhet av arbete inom industri och tillverkning till våra kunder i Göteborg. 

Eterni söker nu nya medarbetare som ska arbeta som montörer inom tillverkningsindustrin. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, då kvaliteten i ditt arbete är A & O.  För oss är goda relationer en hjärtefråga, så väl med kunden, som med kollegor och medarbetare. Vi söker dig som är en ödmjuk lagspelare och alltid gör det lilla extra. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, men kan även jobba självständigt. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, så Du får inte vara rädd att ta i när det behövs.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som montör hos någon av våra kunder i Göteborg.  

Kvalifikationer

  • Meriterande med tidigare erfarenhet inom montage inom tillverkningsindustrin

  • Behärska svenska i tal- och skrift. Du ska kunna förstå arbetsinstruktioner på svenska. 

Personliga egenskaper
Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är driven, social och positiv. Arbete inom tillverkning kan vara ansträngande och det är ofta högt tempo vilket ställer krav på din fysiska kapacitet.

Arbetstider
Dagtid, 2-skift, 3-skift, även natt kan förekomma. 

Anställning
Anställningen kan komma att se olika ut beroende på vilken av våra kunder du blir aktuell för. Vi söker just nu både montörer till direktanställning hos kund samt för konsultuppdrag. Konsultuppdrag innebär att du erbjuds en anställning hos oss på Eterni Sweden AB och blir uthyrd till någon av våra kunder.
 
Ansökningar tas endast emot via vår hemsida eterni.se och urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Montörer till våra kunder i Göteborg

Eterni Sweden AB