teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montörer sökes till Fassi

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Montörer sökes till Fassi

 

FASSI Sverige erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö. Att rekrytera nya talanger med mångfald är oerhört viktigt för oss då vår uppfattning är att våra medarbetares unika bakgrund, idéer och ambition utgör grunden till framgångarna för vårt varumärke.

Oavsett om det är montörer, konstruktörer, ekonomer eller servicetekniker så bidrar vi alla tillsammans till utvecklingen av kvalitetssäkra transportlösningar över vårt land.
Om du har en stark motivation och tycker om att ta ansvar kommer du att trivas på FASSI Sverige.


Drivna montörer sökes till Fassi i Göteborg
Är du en effektiv och noggrann person med tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen? Eller har du kanske ett brinnande intresse av fordon och mekanik och vill lära dig mer? Då ska du söka den här tjänsten idag!

Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling och du får erfarenhet av en varierad monteringsprocess. Vi söker därför engagerade och serviceinriktade medarbetare som har ambition att bli en kompletterande del till ett härligt team.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som montör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat att montera lastbilskranar och andra påbyggnader på tunga fordon. Inget fordon är det andra likt utan styrs efter kundens specifika önskemål och behov, vilket medför orderspecifika och varierande arbetsmoment i monteringsprocessen. Arbetet på monteringsavdelningen är uppdelat i team och avdelningen består av montörer med olika kompetenser från branschen. Det är ett gott gäng som värdesätter god arbetsmiljö och samarbete.

Några av arbetsuppgifterna:

 • Montering av förproducerad utrustning och påbyggnationer enligt aktuella och orderspecifika ritningar.

 • Montering av orderstyrt material och färdiga delar av chassi och påbyggnation.

 • Läsa och kontrollera arbetsordern samt materialflöde.

 • Vid behov utföra övriga förekommande monteringsarbeten enligt aktuella kundorders samt underhåll i verkstaden.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Montörernas arbete präglas av skicklighet, effektivitet och noggrannhet som resulterar i fordon med hög kvalitet. Vi söker medarbetare med olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer. Montörens uppgift kräver självgående och ansvarstagande medarbetare som har tekniskt kunnande och kan föra effektiv kommunikation kring de monteringsarbeten som utförts. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och vädersätter en positiv problemlösare som trivs i verkstadsmiljö och strävar efter att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete.

Viktigt för tjänsten:

 • Tidigare erfarenhet av montering/hantverk

 • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

 • B-körkort.

 • Trivs med ett fysiskt arbete.

Meriterande:

 • Fordonsteknisk utbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen.

 • Montering, service eller reparation av lastbilskranar, lastbilspåbyggnader, entreprenadmaskiner eller övriga tunga fordon.

 • Montering och installation av tunga fordons el- och/eller hydrauliksystem.

 • Har C-körkort.

SÖK TJÄNSTEN
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Eric Lundgren på via eric.lundgren@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Montörer sökes till Fassi

Eterni Sweden AB