teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Montörer och materialhanterare till Toyota

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Montörer och materialhanterare till Toyota

Om tjänsten

Du blir anställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till Toyota. Företaget har sin produktion i Mjölby och är en av världens ledande tillverkare av truckar.

Arbetsbeskrivning

Som montör arbetar du med montering av produkter enligt ritning. Arbetet sker utifrån takttider som kan vara av både kortare och längre karaktär. Beroende på vilken lina du jobbar på roterar du mellan ett antal olika stationer.

Som materialhanterare är ditt huvudsakliga arbetsredskap trucken. Antingen har du en roll med mycket truckkörning, godsmottagning och lagerhantering eller en roll med mer pack, plock och kittning till produktionslinorna.

Arbetet kan ske både på dagtid, kvällstid och nattid med arbetstider enligt nedan:

Dagtid:
Måndag-torsdag 06:30-14:30
Fredag 06:30-16:00

Kvällstid:
Måndag-torsdag 14:30-00:00

Nattid:
Söndag 23:00-06:30
Måndag-fredag 00:00-06:30

Vi söker dig som

För samtliga tjänster krävs att du har körkort, truckkort, traverskort och erfarenhet av att arbeta inom industri. Se nedan punkter för krav och önskemål för respektive tjänst.

  • Söker du till montör är det meriterande är om du har vana att jobba med hydraulik och tidigare har monterat eller mekat med fordon.
  • Söker du till materialhanterare krävs att du har truckkort A1-4 samt B1-6 och erfarenhet av truckkörning. Meriterande är truckkort D1.  •  
  •  

Som person ser vi gärna att du har en vilja att lära dig nya saker och förmåga att ta egna initiativ. Vidare är det en stor fördel om du trivs med att samarbeta och bidrar med positiv energi till dina kollegor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Dela detta jobb

logga
Montörer och materialhanterare till Toyota

Montico AB