teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Montörer inom elektronik

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Montörer inom elektronik

Företagsinformation

Premier är det moderna serviceföretaget som har varit verksamma sedan 1993, samt med rekryterings- och bemanningsverksamhet sedan 2009. Tack vare många års erfarenhet av branschen har vi tillgång till en stor kandidatbas och ett brett kontaktnät. Premier är det nära och lokala bolaget men med stor förståelse för vår omvärld. Med respekt och förståelse för dagens och morgondagens utmaningar finns vi här för att bidra med vår kompetens, där vi är med och utvecklar och utvecklas tillsammans.

Tjänstebeskrivning

Våra kunder i Vänersborgsområdet kommer under våren att behöva förstärkning av fler konsulter som vill/kan jobba som elektronikmontörer.
Det är flera uppdrag som innebär olika former av montering, lödning, och bygge av kablage mot fordonsindustrin. De flesta uppdragen kommer att vara dagtid men det förekommer även skiftarbete under vissa perioder.

Kvalifikationer

Vi söker konsulter som har utbildning eller erfarenhet inom elektronik. Det är också meriterande om du har arbetat som montör, elektriker eller kanske till och med har erfarenhet av att löda.

Vi kommer att titta mycket på din personlighet, och ser gärna att du är tillmötesgående, noggrann, flexibel samt trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Du är effektiv i ditt arbete, men alltid noga med att tänka på kvalitén på de produkter du arbetar med.

Känner du igen dig i de kompetenser vi söker? Är du den person vi letar efter? Tveka inte att skicka din ansökan till oss via vår hemsida www.premier.se
Om du har frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta vår konsultchef, Malin Andersson på telefon 0707-858648.

Dela detta jobb

logga
Montörer inom elektronik

Premier Service AB