teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Montör till Steelwrist i Rosersberg

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Montör till Steelwrist i Rosersberg

Montör till Steelwrist i Rosersberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet eller har ett stort intresse av montering?
Vill du arbeta i ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör för Steelwrist.

PerformIQ söker för kunds räkning en montör som letar efter ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som montör innebär att du arbetar i olika produktionsteam med mekanik och hydrualikmontering av olika produkter, vanligtvis tiltrotatorer och snabbfästen. Vi ser att du som söker har ett intresse för mekanik och har ett driv att utvecklas inom branschen. Som montör kommer du att arbeta främst med förmontage och snabbmontage, men även slutmontage vid intresse och erfarenhet.

I rollen som montör kommer du också att:

• Ansvara för att monteringen görs med kvalité och inom utsatt tid
• Ansvara för egenkontroll enligt underhållsplan

Tjänsten passar dig som har ett intresse för montering och teknik. Du har lätt att lära nya arbetsuppgifter och att utföra monteringsprocessen med kvalité. Du gillar att samarbeta med andra och trivs i ett öppet och socialt klimat där du gärna hjälper dina kollegor. Vidare är det viktigt att du drivs av utveckling då företaget befinner sig i en expansiv fas och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter till medarbetare med rätt driv och engagemang

Personprofil
Vi söker dig som erfarenhet av mekanik och teknik.

För att lyckas i rollen som montör krävs vidare:
• relevant teknisk utbildning eller erfarenhet av mekanik
• arbetslivserfarenhet inom mekanik
• erfarenhet av ritningsläsning
• kunskap inom datasystemet Monitor (meriterande)

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start:omgående
Omfattning:heltid
Arbetstid:07.00-16.00
Plats:Titangatan 9, 195 72 Rosersberg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Steelwrist.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress filip.lundstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Målet är att vara ”bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet”. Fler och fler byter till Steelwrist vilket innebär att företaget befinner sig i en expansiv utvecklingsfas.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Stockholms län, montering, utveckling, förmontage

Dela detta jobb

logo
Montör till Steelwrist i Rosersberg

PerformIQ