teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Montör till Preconal

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Montör till Preconal

Montör till Preconal

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Tycker du om att skruva och mecka? Har du en bakgrund inom montering, eller tycker det verkar intressant och vill hitta en stabil långsiktig arbetsplats? Då kan tjänsten som montör på Preconal vara något för dig!

Vi söker nu två nya medarbetare till vår produktion där du kommer arbeta med montering av partier i glas och aluminium. Du kommer inledningsvis utgå från var din nuvarande kompetensnivå ligger och sen hitta en stadig utvecklingskurva i ditt arbete. I längden är vår ambition att du ska kunna lära dig arbeta i de flesta delarna av produktionen med både kapning, förborrning och andra arbetsuppgifter som finns på arbetsplatsen.
Hos oss hittar du en familjär arbetsplats med varierande arbete och en härlig lagkänsla. Vill du bli vår nya medarbetare?

Personprofil
Vi söker dig som har ett naturligt driv, vill lära dig nya saker och är lite händig. Flexibilitet är viktigt och viljan att hjälpa till där det behövs värdesätts högt. Vidare värdesätts ett stort engagemang, noggrannhet i ditt arbete och din förmåga att snabbt kunna lära dig nya saker.
För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:
• Goda kunskaper i svenska språket
• Är arbetsam och nyfiken till sättet
• Är en lagspelare och gärna samarbetar med andra
Det är meriterande om du tidigare arbetat som montör, har truckkort eller har annan teknisk/snickeribakgrund. Dina personliga egenskaper väger tungt till denna tjänst.

Övrigt
Start: Omgående, alternativt enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00
Plats: Falkenberg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 50 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Preconals huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö, Arboga och Karlstad. Vår produktionsanläggning är belägen i Falkenberg. Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.
Läs gärna mer på hemsidan: https://www.preconal.se/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Montör till Preconal

PerformIQ