teknikjobb.se

Montör till internationellt företag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-24

Ansök nu

Montör till internationellt företag

Vill du få ett utvecklande och varierande arbete på ett framgångsrikt internationellt företag? Vi söker nu en produktionsmedarbetare som kommer att jobba med montering av företagets standardfläktar. Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp samt att du gillar att ta egna initiativ. Låter det här som ett uppdrag för dig? Sök redan idag då vi ska tillsätta tjänsten omgående.

Om tjänsten

Kunden ser personalen som en stor tillgång och har genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Att du därför är en person som vill bidra till god stämning på jobbet är något som värderas mycket högt. De erbjuder en modern arbetsplats med nyrenoverade ljusa produktionslokaler.

Kunden är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för deras framgångsrika sortiment. Deras kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri.

Uppdraget är på heltid och omfattningen är 6 månader med chans till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du arbeta med montering av företagets standardfläktar och anpassningar efter kunders behov enligt produktionsorder

Du kommer till exempel att:

 • Montera fläktar

 • Avräkna tillverkade produktionsorder i företagets affärssystem (SAP)

 • Vara behjälplig och genomföra andra arbetsuppgifter där det behövs inom företaget

Det här uppdraget passar dig som trivs att jobba självständigt men där det även förekommer arbete tillsammans med kollegor i grupp.

Vi söker dig som

 • Har gymnasieexamen

 • Är starkt kommunikativ i svenska språket i såväl tal som skrift

Meriterande

 • Har truckkort A+ B

 • Erfarenhet av monteringsarbete inom tillverkningsindustrin

 • Erfarenhet som servicereparatör

 • Eftergymnasial utbildning

Som person trivs du med att både arbeta självständigt som i grupp. Dessutom är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och noggrann. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna då vi letar efter en lagspelare som vill bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Norr om Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 

Dela detta jobb

Montör till internationellt företag

Academic Work