teknikjobb.se

logga

Montör till ett trevligt familjeföretag inom lagerinredningar

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Montör till ett trevligt familjeföretag inom lagerinredningar

Montör till ett trevligt familjeföretag inom lagerinredningar

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vår kund är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. De tillhandahåller material såsom pallställ, hyllsystem och entresoll – med andra ord; allt som gör ett lager komplett! Vi söker för vår kund en händig och fingerfärdig montör. Dina arbetsuppgifter kommer att variera med främst består de av montering av detaljkomponenter. Arbetsplatsen är förlagd i Rollsbo industriområde och arbetstider är dagtid, måndag – fredag. Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag och det finns goda chanser till anställning hos kund om tycke uppstår mellan båda parter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning och några års erfarenhet av liknande arbete. Ett krav är att du har både truckkort samt liftkort. Att du är ansvarfull och noggrann ser vi som en självklarhet när du söker denna tjänst. Här är högt i tak och varje medarbetare ses som en viktig kugge i det härliga gäng som arbetar här!

Låter det intressant?

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan

!Att arbeta som konsult på PremierSom konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Kontaktperson(er)

Veronica Olsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Kungälv

Publiceringsdatum

13 October 2019

Dela detta jobb

logga
Montör till ett trevligt familjeföretag inom lagerinredningar

Premier Service