teknikjobb.se

Montör/Svetsare

Ort
Utgår

2019-04-03

Ansök nu

Montör/Svetsare

Om oss
Dinbox är ett produktbolag på drygt 50 medarbetare som bryter ny mark på en annars traditionell marknad. Som utvecklare och producent av uppkopplade fastighetsprodukter är ambitionen att förenkla och förbättra vardagen för alla som bor och arbetar i flerbostadshuset. Dinbox har växt kraftigt de senaste åren med en markant ökad försäljning och söker nu därför efter personer som tillsammans med övrigt produktionsteam vill vara med och utveckla våra produkter och tillverkningsprocesser och fortsätta växa med oss.

Om tjänsten
Som montör i vår produktion i Spånga kommer du arbeta med att sätta ihop våra fastighetsboxar i plåt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av tunnplåt och liknande arbete, men det viktigaste för oss är en positiv inställning och viljan att lära. Du kommer att arbeta nära monteringsansvarig och övriga i produktionsteamet.

Om dig
Du är en positiv och ansvarstagande person som inte är rädd för att ta tag i saker och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ och strävar efter att hela tiden utvecklas och förbättras. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Kvalifikationer
- Svetskompetens är meriterande.
- Kantpresskompetens är meriterande.
- Tidigare erfarenhet av montering i industri är meriterande.

Att jobba på Dinbox
Det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad och väl behandlad hos oss, ditt välmående är nyckeln till vår fortsatta framgång och därför har vi skapat en arbetsmiljö där:

• Du kan vara med och påverka. Vi involverar dig i hela arbetsprocessen, från idé till slutprodukt oavsett roll.
• Du arbetar med härliga och kunniga personer som har ett gemensamt driv att utveckla företaget.
• Arbetsuppgifterna är varierande. Om du vill, kan du växa och ta nya roller i takt med att vi växer.

Vi är i ständig utveckling, och det kommer du också vara om du jobbar hos oss. När du börjar får du en introduktion av företaget och våra värderingar, som ska fungera som ett ramverk i ditt arbete.

Dela detta jobb

Montör/Svetsare

Dinbox Sverige AB