teknikjobb.se

Montör Solna

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-05-11

Ansök nu

Montör Solna

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering. 

Vill du arbeta med montering av elektronikprodukter i moderna och fina lokaler i Solna? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi 3 montörer till vår kund Cobolt som tillverkar specifika lasrar som används till medicinsk forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter:

  • Montering
  • Linjering av prismor
  • Rengöring av komponenter

Det du inte kan kommer Cobolt att lära dig. När du har lärt dig grunden kommer du få lära dig andra nya spännande moment. Vi önskar att du kan tänka dig arbeta minst 2 år då det är en längre upplärningstid.

Övrig information:
Start: omgående
Arbetstider: kl.07-16 måndag-fredag med möjlighet till flex.

Din bakgrund  Vi ser gärna att du har arbetat några år. Du har med fördel haft någon form av praktiskt/pilligt arbete med händerna. Du talar svenska och i viss mån engelska då manualer och information kan förekomma på båda språken. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av monteringsarbete, mikroskop och lödning.

Du som person 
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. 
Du är med fördel:

  • Noggrann, självgående och nyfiken
  • Positiv och skötsam
  • Teknikintresserad

Din ansökan Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan. Cobolt har valt Thalamus som rekryteringspartner för denna tjänst och vi ber dig kontakta Ida Sebitli 08-120 88 774 eller Christer Johansson 08-120 88 744 vid frågor.

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 6/5-21. Cobolt ser gärna att du kan starta omgående. 

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare Cobolt AB utvecklar och tillverkar avancerade laserprodukter till avancerad analysutrustning som används inom lifescience, industriell processkontroll och miljöövervakning. Företagets produkter säljs nästan uteslutande på export och kundbasen innehåller såväl marknadsledande tillverkare av analysinstrument som några av världens mest framstående forskningslaboratorier. 

Cobolt grundades år 2000 och har huvudkontor med utveckling, tillverkning och säljledning i Solna. Läs gärna mer här: www.coboltlasers.com

Dela detta jobb

Montör Solna

Thalamus AB