teknikjobb.se

MONTÖR SÖKES TILL STOCKHOLM

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

MONTÖR SÖKES TILL STOCKHOLM

Kundlogotyp

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu en montör till vår konsultverksamhet. Du kommer vara anställd av Isaksson Rekrytering & Bemanning och arbeta hos vår kund. Uppdraget är på heltid med start omgående.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Välkommen med din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.
Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och dessa aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension. 
Vi erbjuder dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna. 
Som en hjälp att lyckas i dina uppdrag hos oss har du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

OM TJÄNSTEN
I denna roll kommer du att tillsammans med en kollega montera och byta ut solskydd åt villaägare, skolor och byggen runt om i Stockholm. Jobbet och montagen är varierande, oftast är det tungt, ibland går det fort och ibland ställs det krav på problemlösning från din sida.
Dagliga förekommande arbetsuppgifter för dig som montör hos vår kund:

  • På ett serviceinriktat sätt montera och byta ut markiser till kunder
  • Planera och genomföra arbetet och utförandet tillsammans med din kollega

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som vill jobba gentemot kunder och ge bra service och som är van vid tunga lyft. Flytande svenska och körkort är ett krav då du kommer vara bilburen och ge service till kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som montör och monterat markiser. Samt om du har någon teknisk utbildning.

Du kommer bli utbildad på plats, därför är god attityd det viktigaste i tjänsten. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Gaard på 076-309 20 00

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

MONTÖR SÖKES TILL STOCKHOLM

Isaksson Rekrytering & Bemanning