teknikjobb.se

Montör på deltid för långsiktigt uppdrag till Elit AB!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-07-16

Ansök nu

Montör på deltid för långsiktigt uppdrag till Elit AB!

Studerar du en teknisk linje eller har ett allmänt tekniskt intresse och vill ha möjligheten till flexibla arbetstider och dagar och samtidigt få möjlighet att jobba praktiskt? Då är denna tjänst som gjord för dig! Nu söker Elit AB en montör på deltid för att stärka upp deras produktionsteam. Vill du höra mer? Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

ELIT AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom elinstallation. Med verksamhet sedan 1945 har som både bred kompetens och en omfattande produktportfölj. Idag sitter de i öppna lokaler i Järfälla med montering och produktion i närliggande byggnader.

Som montör hos Elit AB kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att montera och testa standardiserade såväl som kundspecifika egentillverkade produkter, samt produkter som de lagerhåller för leverantörer. Produkterna är el-baserade och innefattar b.la. vägguttag, golvboxar för eltillförsel, uttagsstavar (fristående som inspända och väggmonterade) samt olika typer av moduler och mycket mer.

Vidare kommer du testa produkterna och felsöka beroende på utfallet av testerna. Till en början kommer du få gå bredvid en mer senior kollega tills att du är så pass självgående att du kan lägga upp din arbetstid och arbetsdagar helt själv och utefter behov.

Du erbjuds

Förutom en varm och rolig arbetsplats så erbjuds du ett väldigt flexibelt extrajobb – både nu under sommaren men också framåt. För den som visar framfötterna och beroende på studietid så finns möjlighet att fortsätta hos Elit AB i andra roller på heltid efter din examen!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Montering av Elit AB:s standardiserade såväl som kundanpassade produkter

  • Testning och felsökning av produkterna

Vi söker dig som

  • Tillfälligt studerande eller har annan huvudsaklig huvudsättning, gärna mot en teknisk inriktning alternativt att du har ett stort tekniskt intresse

  • Har möjlighet att jobba flexibelt på vardagar och ibland hoppa in på helger om det behövs

  • Är händig och inte har någonting emot att jobba med händerna eller kroppen

  • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används internt

Hos Elit AB välkomnar de alla typer av människor! Det viktigaste är främst att du har en god samarbetsförmåga då de är ett företag som jobbar nära varandra samt att du är öppen och flexibel då produktionen går upp och ned. Vidare tror vi att du är noggrann och strukturerad och förstår att detaljerna spelar roll!

Övrig information

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

  • Omfattning: ca. 8 h/veckan men eventuellt fler timmar beroende på produktionsnivåer. Långsiktigt.

  • Placering: Järfälla

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elit AB:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

ELIT AB härstammar från Elektriska instrument aktiebolag ELIT som startade sin verksamhet 1945. Bolaget började sälja installationsmateriel 1984. Verksamheten har under åren utvecklats och sedan 2009 är de ett eget bolag.

På 1990-talet introducerades dem i Sverige 45mm systemet med uttagsstavar, aluminiumprofiler och uttagsboxar. De sitter därför med en lång och gedigen kunskapsbank på området. Deras produktprogram har vuxit under åren och är idag mycket brett och de står stolta för rubriken för deras pärm.

Dela detta jobb

Montör på deltid för långsiktigt uppdrag till Elit AB!

Academic Work