teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MONTÖR MED SVETSKUNSKAP TILL KUND I FILIPSTAD

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

MONTÖR MED SVETSKUNSKAP TILL KUND I FILIPSTAD

 

ARBETSUPPGIFTER
Som montör kommer du att arbeta i vår kunds verkstad i Filipstad. Arbetet innefattar främst att självständigt montera och svetsa ihop kundens produkter utifrån ritning och utförs dagtid 07.00-16.00. Kundens bemanningsbehov är omgående så vänta inte med din ansökan!

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du driven, noggrann, ordningsam, och positiv. Du har förmågan att anpassa dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har ett ansvarsfullt sätt och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Du har erfarenhet från ritningsläsning, MIG och pinnsvets, dock krävs inga aktuella licenser.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag på heltid med start under maj. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdragets längd är beräknat till ca 3 – 6 månader med möjlighet till förlängning alternativt övertag.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

MONTÖR MED SVETSKUNSKAP TILL KUND I FILIPSTAD

Eterni Sweden AB