teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om BRION
Brion grundades 2017 och har idag över 200 anställda. Nybyggarandan och entreprenörsandan är stark. De växer tillsammans med sina kunder och personal. Brion sätter stort värde på erfarenhet och utbildning men rätt inställning och mod är lika viktigt. Brion Solenergi arbetar främst med installation och projektering av solcellsanläggningar, men också konsultuppdrag inom energi och projektledning. Verksamheten är fokuserad på byggentreprenader för företagskunder och kommersiella fastighetsägare i Västra och Södra Sverige. 

Brion 2.png


Om tjänsten 
Till BRION söker vi dig som är intresserad av ett spännande uppdrag som montör där du får möjlighet att arbeta för en bättre miljö. Hos Brion får du utvecklas, arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet. Vill du vara med i en framtidsbransch där du har en avgörande roll i en växande verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Arbetet är varierande och uppdrag förekommer på olika orter i Västra Götaland, Halland och Skåne. I perioder kan jobbet innebära en del resor med övernattning på annan ort. Arbetstiderna är till största del förlagda 07.00-16.00 måndag-fredag.

Arbetsuppgifter 

  • Inmätning och infästning av solceller på tak

  • Installation och montage av solceller utifrån ritningar

  • Funktionstestning, mätningar och inställningar

  • Montage och installation av displayer, nödstopp, kommunikationsboxar

Profil & bakgrund 
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i team. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du behöver vara lösningsorienterad, våga ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd, trivs med att arbeta utomhus och är bekväm med arbete på hög höjd.

Vi ser att du har:

  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

  • B-körkort 

Tidigare erfarenhet av montage, takläggning eller liknande arbete är meriterande.

Tjänsten tillsätts i maj och börjar som en visstidsanställning via oss på Boxflow med goda möjligheter för direktanställning hos Brion – förutsatt att alla parter trivs och är nöjda.

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

logo

Montör med goda utvecklingsmöjligheter - BRION

Företag Boxflow AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-21

Ansök nu

Dela detta jobb