teknikjobb.se

Montör kvällstid II-VI Järfälla

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Montör kvällstid II-VI Järfälla

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete på II-VI i Järfälla. II-VI (Two-Six) är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa en montör till ett fast kvällsskift. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda en del verktyg såsom pincett samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller.  Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat samtidigt som II-VI går hur bra som helst.

Vi söker i första hand dig som kan börja arbeta i augusti och gärna komma på intervju hos Thalamus nu och senare intervjuas av II-VI i augusti.

 Arbetstider kväll är 14.00-23.40, fyra kvällar/v.
Vänligen läs mer om vår kund här optical.communications.ii-vi.com

Din bakgrund 
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, gärna tekniskt inriktning. Du kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel men inte krav. Bra exempel på tidigare erfarenhet är att ha arbetat som montör, skruvat med små små saker eller kanske du har byggt din dator själv. 
Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. 

För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift samt kunna läsa och förstå engelska.

Du som person 
Många av arbetsuppgifterna kan II-VI lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI AB för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson 08-120 88 744, Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 6/8-21. intervjuer kommer ske fortlöpande varför tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

OBS intervjuer kan komma att ske i augusti, du börjar tidigast arbeta v34-35. Tack för ditt tålamod.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare 
II-VI is the world's largest supplier of optical communication products. For nearly three decades, we have led the industry in creating and delivering break-through optics technology and world-class products that improve the way we communicate. Join us!

Dela detta jobb

Montör kvällstid II-VI Järfälla

Thalamus AB