teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montör finmekanik

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Montör finmekanik

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.

Vill du vara med att bygga upp NorthLab Photonics interna produktion från start?

Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete i ett internationellt och snabbt växande bolag. NorthLab har idag merparten av produktionen hos en underleverantör men skall nu bygga upp en egen produktionsverksamhet. Du kommer att vara med på denna resa från start och tillsammans med en teamleader och kollegor bygga upp den nya produktionsverksamheten.

I rollen som montör kommer du bland annat att:

  • Vara med och bygga upp en ny produktionsverksamhet från start

  • Tillsammans med dina kollegor hitta möjligheter till förbättringar i produkterna           för att göra dem enklare och billigare att producera med bibehållen eller                     förbättrad kvalitet.

  • Montera och sluttesta produkterna

  • Ha viss kontakt med kundens underleverantörer

På NortLab erbjuds du chans att vara med att bygga upp en produktionsavdelning från start i ett mindre och finansiellt stabilt samt snabbt växande bolag med kunder i Europa, Asien och USA. Möjlighet att utvecklas och växa på ett yrkesmässigt plan inom företaget.

Genom internutbildning och arbetet med NorthLabs produkter kommer du att få en kunskap om fiberoptik och fotonik samt dess applikationsområden inom fiberlaser, medicinteknik, sensor m.m. Du kommer att jobba i ett innovativt bolag med ett härligt gäng som brinner för fiberoptik och sitter i nyrenoverade lokaler i Nacka strax utanför Stockholm.

Läs gärna mer om NorthLab här: www.northlabphotonics.com

Din profil

  • Har minst gymnasieutbildning gärna mot teknik, mekanik eller elektronik, finns           eftergymnasial utbildning inom detta ser vi det som ett stort plus.

  • Har jobbat med produktion av teknisk komplexa produkter som inbegriper alla            eller något av områdena finmekanik, elektronik och optik.

  • Är flytande i svenska samt behärskar engelska såväl i tal som i skrift

  • Har erfarenhet av fiberoptik är meriterande men ej ett krav

Du som person
Vi söker dig som är noggrann och har ett teknikintresse. Som person är du drivande, uthållig, förändringsbenägen, kommunikativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du vill ständigt lära dig nytt, utvecklas och då gärna i sällskap av mycket kompetenta medarbetare.
Du söker en tjänst på ett mindre bolag där alla hjälps åt.

Din ansökan
NorthLab samarbetar med Thalamus i detta uppdrag, finns frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Ida Sebitli 073-856 53 74.
Sista ansökningsdag är 13/5-22. Intervjuer kommer ske fortlöpande. 

Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

 Din nya arbetsgivare 
NorthLab Photonics AB är ett snabbt växande bolag verksamt inom processutrustning för fiberoptik och glas. Våra kunder finns inom telekom, medicinteknik, sensorer, metallbearbetning m.m. Vi är i dag 6 personer men jobbar i ett större nätverk med partners som finns över hela världen.  

 

 

Dela detta jobb

Montör finmekanik

Thalamus AB