teknikjobb.se

Montör/båtbyggare

Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Montör/båtbyggare

Här är tjänster för dig som brinner för teknik och vill jobba med ett framtidsyrke! 

Har du bakgrund från något praktiskt arbete och vill ta klivet ut mot nya utmaningar och få nya arbetslivserfarenheter? Då har vi uppdragen för dig!

Just nu söker vi på Marinkraft Bemanning Sverige AB dig som vill arbeta som montör/båtbyggare eller installatör hos oss för flertalet uppdrag inom den framtida elindustrin, både för landgående och sjögående fordon i Stockholmsregionen.

Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Varierande arbete med världsledande produkter. I din roll kommer du att arbeta som konsult vilket innebär att du är anställd av oss på Marinkraft Bemanning Sverige AB men arbetar som uthyrd konsult hos våra kunder. Du kommer vara med i tillverkningen av innovativa eldrivna fordon. Du kommer att plocka delar och skruva mycket för hand vilket innebär att du behöver känna dig bekväm i ett fysiskt och monotont arbete.

Vi söker flertalet montörer/båtbyggare och installatörer för våra kunder och kommer tillsammans med dig fram till vilket område du och din personlighet och erfarenhet passar bäst. 

Tjänsterna passar dig som tycker det är spännande och roligt att skruva och montera. Du arbetar med ny teknik och vi ser att detta är av intresse för dig. För att vara aktuell för tjänsterna ser vi att du har tidigare erfarenhet av ett praktiskt yrke, så som industriarbete eller montering.

Meriterande med tidigare erfarenhet från tillverkningsbranschen. Förutom detta tror vi att du har en stor arbetsvilja och är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter.

Personlig lämplighet värderas högt. Vi ser att du har en god kommunikationsförmåga och är bekväm i sociala situationer. Vidare ser vi att du är lyhörd och givetvis har ett intresse för tekniska lösningar.

Denna bemanning sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Sök tjänsten nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Montör/båtbyggare

Marinkraft Bemanning Sverige AB