teknikjobb.se

logga

Montör

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-06

Ansök nu

Montör

Tjänstebeskrivning
Till vår kund i Skövde söker vi nu montör.

Förekommande arbetsuppgifter är montering av ventilblock och ventiler efter instruktion samt att det förkommer en del truckkörning. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och teknisk förståelse.

Kvalifikationer
Du som söker har erfarenhet av montering. Du är händig och tekniskt lagd samt har ett öga för kvalité. Som person är du ansvarsfull, driven, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra.

Arbetet är förlagt dagtid
Truckkort A+B är meriterande.

Krav
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Goda datorkunskaper
B-körkort

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Sara Stenlund på sara.stendlund@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Sara Stenlund
sara.stenlund@premier.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Skövde

Publiceringsdatum
22 August 2021

Dela detta jobb

logga
Montör

Premier Service AB