teknikjobb.se

Montör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-25

Ansök nu

Montör

Vi söker nu efter en junior montör med ett par års erfarenhet inom montage av plastdetaljer, vi söker dig som har tidigare erfarenhet från den marina branschen. 

Har du arbetat med att montera tidigare och har utbildning inom härdplast ?  Välkommen att söka tjänsten redan idag! 

Tjänsten är på ett mindre företag som tillverkar båtar, du kommer att ingå i ett mindre arbetslag med god stämning och trevlig gemenskap. Produkterna är av mycket hög kvalitet. 

Som montör arbetar du med att montera och laga tuber för ribbåtar. 

Vi söker dig som har utbildning inom härdplast och som har arbetat som montör inom den marina branschen, minst ett par år tidigare. Som person är du främst noggrann och arbetsam. 

Denna tjänst innebär att du under de första 6 månaderna är anställd av Marinkraft och uthyrd till kunden, efter denna period övergår anställningen till kunden för rätt person.

Vi kommer att tillsätta denna tjänsten när vi funnit rätt person så sök redan idag.

Arbetet är dagtid måndag till fredag kl. 7-16:00. 

Arbetsplatsen ligger på Hönö, en av Göteborgs största öar. 

Denna uthyrning sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs.

Marinkraft grundades med en affärsidé om att erbjuda ”Specialiserad bemanning och rekrytering av personal med marin kompetens till marinrelaterade yrken”. 

Genom en gedigen erfarenhet och tillgång till ett stort nätverk av kandidater på olika positioner inom branschen, har våra rekryterare en djupare förståelse för marina yrken och dess utmaningar. Vi har spetskompetens inom allt ifrån tekniska befattningar, både sjögående och landbaserade, till säljande och ledande befattningar.

 

Dela detta jobb

Montör

Marinkraft Bemanning Sverige AB