teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Monteringschef till vår Monteringsavdelning

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Monteringschef till vår Monteringsavdelning

Monteringschef till vår Monteringsavdelning

BRUKS fortsätter att växa och vår kvalitetsmontering också.

Vår produktionsledare går i pension – vi söker en ersättare. Du kommer att ingå i vårt monteringsteam och leda arbetet med montering av våra mobila flishuggar och våra maskiner för den träbearbetande industrin: transportörer och såll.

Jobbet

Du kommer att ansvara för mekaniskt montage inklusive el och hydraulik. Du kommer att ha personalansvar för ca 10 montörer och har ansvaret för att vi håller kvaliteten på hög nivå och att vi levererar i rätt tid. Du kommer att rapportera till chefen för eftermarknad och montering. Vi har Monitor som produktionssystem och du arbetar direkt mot systemet. Vi ställer höga krav på produktkvalitet och en effektiv montering likväl som höga arbetsmiljökrav. Du kommer att arbeta tillsammans med produktionsberedning och inköpsavdelningen, även med konstruktion och även med komponentförsörjning via förrådet.

Kvalifikationer

Du har förmodligen en passande utbildning och erfarenhet från att arbeta med produktionsledning inom mekanisk montering eller motsvarande såsom kunskaper inom mekanik, hydraulik, elektriska system, arbetsmiljö och ett logistiskt synsätt till arbetet. Dessutom har lätt för att kommunicera med kollegor såväl som kunder. 

Vi ser gärna att du har drivkraft och kan arbeta systematiskt mot uppsatta mål och vill fortsätta utveckla och utvecklas, för framtiden. Initiativrik och representativ för vårt företag och varumärke på ett ärligt sätt.

Som person är du strukturerad, affärsmässig, lyhörd, ordningsam och har en god kapacitet. Engelska är önskvärt i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering i Arbrå, Hälsingland.

Kontakt / sök tjänsten
Skicka din intresseanmälan märkt ”Monteringschef” till Mia Olsson på via ansök nu-knappen.

För mer information om tjänsten, kontakta Urban Persson, chef Montage & Service på tel. 070-371 42 96.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Monteringschef till vår Monteringsavdelning

Bruks Siwertell