teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Montageledare till Futura Energi AB i Tomelilla

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Montageledare till Futura Energi AB i Tomelilla

Har du erfarenhet av montage- och installationsarbete inom Solcellsindustrin? Är du en duktig projektledare som brinner för att ge kunder service i världsklass? Vill du arbeta tillsammans med proffsiga kollegor i branschen och hänga med på vår tillväxtresa? Svarar du JA på dessa frågor kanske vi har ditt nästa jobb här!

Vi växer och för att säkerställa att vi även i framtiden kan erbjuda våra kunder högkvalitativ service söker vi nu dig som kan leda vårt montage- och installationsarbete.

Som Montageledare hos oss…

kommer du att ansvara för montaget av solceller och allt vad det innebär. Det är en ny roll inom bolaget vilket innebär att du kommer att bygga upp strukturen för arbetet och avdelningen på lång sikt. Du kommer att arbeta både operativt med monteringen och även leda arbetet samt ansvara för att hyra in montörer som arbetar tillsammans med dig under varje projekt. Du projektleder och säkerställer att arbetet följer våra kvalitetskrav, ser till att rutiner följs samt att besiktiga arbetet som utförs. Utöver arbetet ute hos våra kunder tillbringar du delar av din arbetsvecka på kontoret med planering av kommande projekt och uppföljning av slutförda installationer. Futura Energi arbetar aktivt med digitalisering och använder digitala verktyg som underlättar arbetet. I rollen som montageledare har du ett stort ansvar att ge input till utvecklingen av vår digitalisering för att hjälpa oss att utvecklas och förbättras löpande. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetet för inhyrda montörer

  • Planera nya solcellsinstallationer tillsammans med projektledare

  • Utföra servicejobb

  • Ansvara för att beräkna kostnad för montagetid (intern och extern) gällande installationer samt att följa upp kostnad för inhyrning av montörer

På sikt kommer du att leda arbetet med att rekrytera in fler montörer i ditt team, lära upp nya och bygga avdelningen internt.

Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Tomelilla och våra kunder är allt från lantbruk till husägare och bostadsrättsföreningar och finns på Österlen med omnejd.

För att axla rollen…

tror vi att du har intresset, drivet och potentialen som krävs för att tillsammans med oss ta verksamheten in i framtiden. Du har några års erfarenhet av arbetsuppgifterna och har arbetat med montering av solceller tidigare. Du är en duktig ledare/projektledare/ koordinator men det är inget krav att du har haft personalansvar tidigare. Vi lägger mer vikt vid det operativa/praktiska arbetet och erfarenheten av montering av solceller. Givetvis har du en god branschkunskap.

Som person tror vi att du har…

en välutvecklad logisk förmåga, känsla för ordning och reda, är i god fysisk form och du trivs med praktiskt arbete utomhus - oavsett väder. Du är en person som är duktig i din kommunikation och är en service-människa ut i fingerspetsarna.  Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för hållbarhet och solceller. Du är en problemlösare och tycker det är viktigt att leverera kvalité. 

Du talar och skriver svenska obehindrat och kan hantera engelska i tal och skrift. Körkort för personbil är ett krav. Vi ser gärna att du bor i närheten av Tomelilla.

Hos oss på Futura Energi erbjuds du…

en omväxlande och flexibel roll i ett stabilt och välrenommerat bolag. Hos oss får du arbeta med grön energi och i en framtidsbransch. Goda möjligheter att växa i ansvar i takt med bolagets fortsatta tillväxt. Här får du vara med och bygga en väldigt viktig del av företaget från grunden. Vi erbjuder mycket utvecklingsmöjligheter som du själv kan vara med och påverka.

Vi på Futura Energi…

har försett Österlen med omnejd med solenergi sedan 2014. Idag är vår landsände bland de ledande i landet när det gäller installerad solel och vi har gjort 100-tals installationer av solceller här. Vi känner vår bygd och vi lever själva i den. Vi vet att vi kommer att kunna stöta på våra kunder både här och där. Och då vill vi kunna fråga ”Går det bra med din solel?” utan att behöva vara osäkra på svaret.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.futuraenergi.se

Om detta är din nästa utmaning…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Det kommer dock inte att ske någonting i rekryteringsprocessen mellan den 23/12 och 10/1 på grund av semester.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

Dela detta jobb

logga
Montageledare till Futura Energi AB i Tomelilla

Roi Rekrytering Sverige AB