teknikjobb.se

Montageledare samt Montageledare El till Nouryon

Företag Nouryon
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Montageledare samt Montageledare El till Nouryon

Responsibility

Site Stockvik är på en tillväxtresa och nu satsar vi inom projekt och underhåll.
Vi söker dig som vill vara med och bygga nytt, bygga till och bygga om. Vi erbjuder givande och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med framtidsanda.
 
Vill du arbeta i projektform och ha huvudansvar för montage? Vill du vara en förebild i vårt säkerhets- och förbättringsarbete?
Vi söker 2st montageledare/montageledare el till ett team på fyra montageledare som tillhör vår projektorganisation. Teamet är under uppbyggnad, i vilket du kommer att bli en nyckelperson i genomförande av projekten på Stockvik.
 
Om Nouryon
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 

Om tjänsten


Som montageledare skall du på uppdrag av projektledare planera och samordna alla montagearbeten i pågående projekt så att de kan utföras på bästa möjliga sätt avseende HSE, kvalitet och effektivitet. Du har en nyckelroll i montagearbetet och är projektets förlängda arm i säkerhets- och förbättringsarbetet.
 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


  • Ansvara för att i god tid upprätta montageplaner och aktivitetslista som förankras med berörda funktioner

  • Planera, leda och samordna montagearbetet mellan olika yrkesgrupper

  • Samordning av stoppjobb med driften, planerare/beredare på underhåll

  • Verka för att leverantörer arbetar på ett säkert och riskmedvetet sätt då säkerhet är högt upp på Nouryons agenda

  • Genomföra riskanalyser

  • Delta i projektgrupp för projekt och ansvara för slutbesiktning av montaget

Dela detta jobb

Montageledare samt Montageledare El till Nouryon

Nouryon