teknikjobb.se

Montageledare Mekanik Svets - Andritz

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Montageledare Mekanik Svets - Andritz

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ AB.

Som montageledare på ANDRITZ är du ansvarig för montage, service och serviceåtaganden av Sodapannor hos ANDRITZ kunder. Arbetet innebär en del resor, i första hand arbetar du i Sverige.

Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak och det går mycket bra för ANDRITZ, en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och samspelet med övriga kollegor runt om i Sverige/Finland. Teknikområdet du söker dig till har stora utvecklingsmöjligheter och vi hoppas du vill bli en viktig kugge i framtida tillväxt inom affärsområdet.

Vi söker dig som tidigare arbetat som montageledare inom mekanik & tryckkärlssvetsning, företrädesvis på värmeverk, pannor, turbiner, pappersbruk eller liknande större industrier. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Att ansvara för att leda och fördela arbetet för interna & externa resurser under installation, ibland uppåt 30–40 personer 

  • Att planera montage innan start samt agera platsansvarig vid montage

  • Att ansvara för den mesta kontakten med kunder och underleverantörer både innan, under och efter installation

Andra förekommande arbetsuppgifter är förplanering, samordning och kommunikation med kunder, kollegor och UL (Underleverantörer) för att på bästa sätt genomföra installationen på kortast möjliga tid. 

Egentligen är det egalt var i Sverige du bor men ditt kontor finns i Norrköping varför du gärna få bo i Östergötland. 

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
Personen vi söker har arbetat med montage och agerat som montageledare i minst 6-8 år. Du är erfaren inom tung mekanisk industri, det inte ett krav med aktuella svetslicenser men du skall ha kompetens inom tryckkärlssvetsning då det är du som får många frågor och tar beslut gällande fogar, regelverk, avsyningar mm. Ytterst bra om du har erfarenhet av pannor och i synnerhet Sodapannor.

I tjänsten förekommer det en del resande, ca 100 dagar/år i först hand inom Sverige. Språkligt krävs god svenska och engelska. Körkort B. Du är van användare av olika affärssystem, synnerligen trevligt om du arbetat i SAP. 

Mycket meriterande om du talar finska då du kommer ha en hel del kontakt med dina kollegor i Finland. 

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och tung teknik. Du är en god lyssnare, beslutsam, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Med kommunikativ menar vi att du trivs med kundkontakt, dina erfarna kollegor och inte minst i kontakten med befintliga och nya UL. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. 

Din ansökan
ANDRITZ AB samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Sista ansökningsdag är 30/7–21. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. 

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag!  Vi ser fram emot att läsa din ansökan. 

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik.

 

Dela detta jobb

Montageledare Mekanik Svets - Andritz

Thalamus AB