teknikjobb.se

Logo

Montagecoach till region norr

Ort
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Montagecoach till region norr

 

Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

 

Vi söker montagecoach för region norr

Mockfjärds är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna där husbyggande och hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Deras produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav. Bolaget arbetar med helhetslösningar där de tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar de alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Sedan Mockfjärd grundades 1997 har de vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare. Deras drivkraft är att de ska vara det självklara valet för alla fönsterbytare och missionen är att alla kunder ska rekommendera dem till andra. Mockfjärds är idag en del av danska VKR-gruppen och ägs av Dovista. 

Som montagecoach ansvarar du och säkerställer att Mockfjärds levererar montage av högsta kvalité samt bidrar till att våra kunder får en enastående kundupplevelse. I tjänsten ingår det att ansvara för de mål som sätts upp avseende montage, ha en regelbunden kontakt med montageteamen och agera som support och coacha montörerna vid behov.

I rollen ingår att planera montagen optimalt och vid behov jobba med nyrekrytering samt verka för en vi-känsla ute i organisationen.

Resor förekommer och du förväntas besöka respektive montageteam ett antal gånger per tertial, dels för att följa upp kvalitén vid montage men också närvara och ge support samt utbildning vid behov. Som montagecoach är du montörernas bollplank i regionen.

Som montagecoach rapporterar du till regionchef. Tjänsten är ett vikariat om ca 18 månader via anställning i Mockfjärds eller som konsult genom eget företag.

Placeringsort är företrädelsevis Östersund, Sundsvall eller Dalarna, regionen sträcker sig  från Gävleborg till Kiruna.

Vi erbjuder

På Mockfjärds får du möjlighet att verka inom ”Mockfjärdsandan” - det lilla familjeföretagets familjära kultur med en stor koncern och goda resurser bakom sig. Du kommer till ett bolag med väl utarbetad struktur och tydlighet, där du får en strategiskt viktig roll och stor möjlighet att påverka regionen och bolagets framgång.

Kvalifikationer

  • Du har arbetat som snickare eller likvärdig erfarenhet av byggbranschen.
  • Erfarenhet av rekrytering av externa samarbetspartners 
  • Erfarenhet att jobba med coachning av externa samarbetspartners 
  • Van att leda personal som är utanför linjeorganisationen
  • Gärna jobbat med fönstermontage

 Kompetenser/Personliga egenskaper

  • Du har ett starkt driv och uthållighet
  • Du är bra på att coacha och utveckla andra
  • Du är social och bra på att skapa relationer och är en lagspelare
  • Du resultatorienterad och har kunden i fokus
  • Du har en god struktureringsförmåga och är duktig att planera din tid.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta montagecoach Patrik Vacietis: patrik.vacietis@mockfjards.se eller regionchef Henrik Ling:  henrik.ling@mockfjards.se. Tel: 070-3774696

 

Ansvarig rekryterare

Henrik Ling

henrik.ling@mockfjards.se

 

Dela detta jobb

Logo
Montagecoach till region norr

Mockfjärds Fönstermästaren AB