teknikjobb.se

Logga

Modulmontör

Företag Lindbäcks
Ort
Utgår

2019-03-16

Ansök nu

Modulmontör

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Nu satsar vi på en ny produktionsanläggning i Piteå med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus. Familjeföretaget startade 1924 och har idag kontor i Kiruna, Piteå, Stockholm och Göteborg. Vi är idag cirka 500 medarbetare i koncernen som alla arbetar efter våra kärnvärden; kunskap, engagemang och drivkraft. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Modulmontör till byggarbetsplats

Vi söker modulmontörer till våra byggarbetsplatser i Stockholm/Mälardalen. Vi vill att du har en bakgrund i byggbranschen och har du erfarenhet av modulmontage eller montage av prefabelement i någon form är det meriterande men inte ett krav. Du bör vara van vid och lämpad för fysiskt arbete och inte ha något emot att ta i lite extra. Modulmontage innebär att du bör behärska att arbeta på höga höjder.

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och förändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull med en positiv livssyn. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskamrater och bidra till en god arbetsmiljö och laganda.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Arbetsområde

Stockholm/Mälardalen

Kontakt

Anställningar sker löpande. För frågor om tjänsten ring projektchef Felix Burman, platschef 070-699 75 35.

Dela detta jobb

Logga
Modulmontör

Lindbäcks