teknikjobb.se

Modis söker tekniskt dokumentations specialist

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Modis söker tekniskt dokumentations specialist

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten teknisk dokumentations specialist hos oss!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag.

I rollen som teknisk skribent ansvara du över dokumentation och teknisk information. En stor del av arbetet går ut på att samla in information för att skapa en bild av produkten, tekniken, förändringar och uppdateringar.

Just nu söker vi till ett specifikt leveransprojekt till Ryssland, Bellarus och Kazakstan med krav på technical passports, manufacturing record books. Denna dokumentation kommer att vara huvuduppgiften för de person i detta specifika uppdrag. Därför är erfarenhet av denna typ av dokumentation ett krav. Erfarenhet av Framemaker, Open text och certifikat av olika slag är meriterande.

Från Modis jobbar vi med kunder i Västerås, Eskilstuna, Köping, med omnejd.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik, är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! För att trivas i denna roll är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och en fallenhet för kommunikation och text. Vidare bör du vara en självgående och handlingsinriktad person som trivs med ansvar.

Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet ochvåra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få ut mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Modis söker tekniskt dokumentations specialist

Modis Sweden AB