teknikjobb.se

logga

Mitta söker Geotekniker i hela landet

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Mitta söker Geotekniker i hela landet

Med 25 år i branschen har vi en stor samlad erfarenhet, det tillsammans med ett brett nätverk gör att vi kan erbjuda en mängd tjänster. Allt från att utföra fältarbeten och leverera specifika resultat till kompletta utredningar.

Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag, verksamma och lokaliserade på 14 orter med huvudkontor i Linköping. Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar.

Dina arbetsuppgifter:
Som geotekniker kommer du att arbeta med geotekniska uppdrag i alla skeden, såväl på nationell som på lokal nivå. Vi jobbar med allt från små till stora komplexa uppdrag. Din roll blir att jobba i projekt med ett starkt stöd av vårt väl sammansvetsade gäng av geotekniker. Arbetsuppgifterna kan, till exempel, vara att ta fram geotekniska borrplaner, utföra geotekniska redovisningar, utföra beräkningar, ta fram de uppdragsspecifika dokument samt granska andras rapporter.

Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare – stark intern samverkan mellan kontoren är en av våra styrkor. Allt på ett sätt som ska gynna din personliga utveckling.

Vi söker både dig med lång erfarenhet som geotekniker och du som nyligen tagit din geoteknikerexamen.

Kunskaper/erfarenhet:

  • Kandidatexamen, magisterexamen eller civilingenjörsexamen inom relevant område.
  • Kunskap i att planera, leda och arbeta i uppdrag.
  • Erfarenhet inom konsultbranschen, med fördel även uppdragsledning.
  • Dokumenterade kunskaper av geotekniska utredningar. Vi förutsätter att du är van vid att formulera dig i tal och skrift inom detta område.
  • B-körkort är ett krav.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är planerande, kvalitetsmedveten, relationsskapande, kommunikativ samt har god samarbetsförmåga. Du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden. Att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp är viktigt för oss på Mitta. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en miljö där du får arbeta väldigt fritt med ett eget ansvar, men vi ser också att vi kan stimulera din personliga utveckling med ett internt nätverk av kunniga konsulenter med möjligheter till utbyte av erfarenheter. Med andra ord får du möjlighet att jobba i en utvecklande miljö.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2021-09-30.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nils Sundström, Affärsområdeschef Geoteknik på tfn: 070-227 36 10.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Placeringsort är Luleå, Stockholm, Linköping, Skövde eller Göteborg. Är du erfaren och självgående finns även andra alternativ på placeringsort.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Mitta söker Geotekniker i hela landet

Mitta AB