teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mitta AB söker Geotekniker

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Mitta AB söker Geotekniker

Med 25 år i branschen har vi en stor samlad erfarenhet, det tillsammans med ett brett nätverk gör att vi kan erbjuda en mängd tjänster. Allt från att utföra fältarbeten och leverera specifika resultat till kompletta utredningar.

Som geotekniker hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar i din yrkesroll.

Vi söker dig som har en kandidatexamen, magisterexamen eller civilingenjörsexamen inom relevant område, samt dokumenterade kunskaper av geotekniska utredningar.  Du har erfarenhet inom konsultbranschen, med fördel även uppdragsledning.

B-körkort är ett krav och det svenska språket skall du behärska flytande i tal och skrift då vi håller kommunikationskunskapen högt i våra uppdrag där såväl rapporter som avtal och ändringar kräver detta.

Dina arbetsuppgifter:

Som geotekniker kommer du att arbeta med geotekniska uppdrag i alla skeden, såväl på nationell som på lokal nivå. Vi jobbar med allt från små till stora komplexa uppdrag. Din roll blir att jobba i projekt med ett starkt stöd av vårt väl sammansvetsade gäng av geotekniker. Arbetsuppgifterna kan, till exempel, vara att ta fram geotekniska borrplaner, utföra geotekniska redovisningar, utföra beräkningar, ta fram de uppdragsspecifika dokument samt granska andras rapporter.

Vi erbjuder dig:

Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling bland annat genom vår Mitta akademi. Del i ett team med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang och respekt.

För att lyckas i rollen:

Du behöver gilla att ta ansvar, vara strukturerad och arbeta på ett organiserat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.

Om oss:

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Placering:

På något av våra kontor i Luleå, Stockholm, Linköping, Skövde eller Göteborg, men är du rätt person, med rätt erfarenhet, driv och kompetens kan även andra alternativ på placeringsort finnas.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-12-31.

Kontakt:

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nils Sundström, Affärsområdeschef Geoteknik på tfn: 070-227 36 10 alt. via mejl, nils.sundstrom@mitta.se eller till Jakob Johansson, Teamledare Geoteknik på tfn: 073-056 18 17 alt. via mejl, jakob.johansson@mitta.se.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Mitta AB söker Geotekniker

Mitta AB