teknikjobb.se

Miljömärkning av tryckerier

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Miljömärkning av tryckerier

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Vi ska bidra till att Sveriges övergripande mål för konsumentpolitik uppfylls, det vill säga "att konsumenterna har makt och möjlighet att göra aktiva val". Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag. 

Här erbjuds du att vara med och rädda världen lite grann varje dag! Vi har fokus på positiv utveckling och att ständigt förbättra. Det blir aldrig tråkigt då du får komma i kontakt med flera olika branscher och ständigt möta nya utmaningar. 

Du får jobba med hållbarhet på alla plan – även med din egen! Vi erbjuder nämligen en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och pausgympa. 

Dina kollegor hittar du dels i vårt moderna aktivitetsbaserade kontor på Söder, dels på våra systerorganisationer inom miljömärkning runt om i Norden. Vi är stolta över det vi gör och firar våra framgångar – gärna med tårta och annat gott! 

Låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Nu behöver vi en föräldraledighetsvikarie och söker därför dig som vill hjälpa oss att miljömärka i huvudsak tryckerier under 2020. Du har en eftergymnasial utbildning, med teknisk/naturvetenskaplig inriktning. Det är viktigt för oss att du har stor förståelse för förutsättningarna inom de branscher vi miljömärker varför vi gärna ser att du har erfarenhet från den grafiska branschen, förpackningsbranschen eller liknande. Du pratar och skriver svenska flytande och behärskar även engelska. 

Du är kommunikativ, strukturerad, resultatinriktad och har hög integritet.

Du behärskar Officepaketet och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i Microsoft Dynamics CRM-system. 

Vikariatet är på heltid under hela 2020. En del resor förekommer, framför allt till de företag som ansöker om licens, varför vi förutsätter att du har B-körkort.

Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschef Ingela Hellström per epost: ingela.hellstrom@svanen.se.

Ansök via ansökningsknappen senast 27 oktober 2019. Ansök så snart som möjligt eftersom urval kan komma att ske löpande.

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se.

Facklig kontaktperson för Unionen Sergio Duarte, sergio.duarte@svanen.se.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Miljömärkning av tryckerier

Miljömärkning Sverige AB