teknikjobb.se

Mekanisk konstruktör till Nouryon

Företag Nouryon
Ort
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Mekanisk konstruktör till Nouryon

Responsibility
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 
Site Stenungsund är en multisite på en tillväxtresa som nu satsar inom projekt och underhåll.
Som en del i vår underhållsstrategi tar vi nu över större delen av underhållstjänsterna i egen regi och vår underhållsavdelning växer till över 55 personer. Vi kommer också att genomföra stora investeringar på siten de kommande åren och stärker därmed även upp vår projektorganisation.
 
Vi söker dig med underhålls-, teknik- och projektkompetens som vill vara med och utveckla site Stenungsund framåt. Vi erbjuder givande och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med framtidsanda.  Vi arbetar mot vårt Leading Performance System vilket säkerställer standardiserade processer över hela världen och en kontinuerlig förbättringskultur.

Konstruktör

Du kommer att arbeta med att stödja utförande av underhåll och modifieringar med konstruktionsstöd inom mekaniska området och att säkerställa att standarder samt myndighetskrav följs konsekvent.
 
Hålla dokumentationssystem uppdaterat
Initiera och driva förbättringsarbete inom ansvarsområdet samt i gränssnitt mot andra avdelningar, exempelvis stödja rotorsaksanalys
Stödja underhållstekniker med kompetens och sakkunskap
Ansvara för att leda och utveckla enklare rörkonstruktioner, stålkonstruktioner, tryckkärlsystem samt maskininstallationer
Genomför isometric-ritningar

Job Requirements
Högskola med teknisk inriktning eller motsvarande
Relevant erfarenhet av konstruktionsarbete, gärna inom processindustrin
God kommunikations och samarbetsförmåga
Goda kunskapar i IT-system, det är meriterande med kunskap inom SAP och CAD
God kunskap inom svenska och engelska

 Du tycker det är en självklarhet att arbeta med högt säkerhets- och förbättringsfokus. Vidare önskar vi att du är noggrann och inte rädd för att ta initiativ för problemlösning. Vi arbetar med högt säkerhetstänk och du har förmåga att arbeta självständigt med säkerhetstänk i fokus.  Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig.
 
Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
 
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi strävar efter ett underhåll i världsklass och söker medarbetare som vill bidra till att nå detta. Hos oss får du arbeta med givande och utmanande arbetsuppgifter som i en prestigelös kultur med högt engagemang. Genom att arbeta hos Nouryon kommer du även att hjälpa oss att nå vår vision – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stenungsund. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruting.SE@nouryon.com 
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maintenance manager Kjell Siggelin tel 073-3855049
 
För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner +46709577361
 
För fackliga frågor, vänligen kontakta:
IF Metall, Annika Josefsson +46 303 854 96
Bo Mannerstedt, Sveriges Ingenjörer, via vår växel +46 303-85 000.
 
Mer om vår verksamhet i Stenungsund

Ethylene and Sulfur Derivatives och Surface Chemistry på site Stenungsund utvecklar, producerar och levererar viktiga specialkemikalier med ledande marknadspositioner och globala varumärken. Vi ser till att industrier över hela världen kan producera med kvalitativa ingredienser, kemiska intermediärer och prestandakemikalier, såsom etylenaminer, tensider och andra ytaktiva ämnen. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknik som ofta används av kunder i en mängd olika industriella applikationer. Vi är ca 430 anställda i Stenungsund varav ca 230 på produktionssiten + 50 ca konsulter
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Mekanisk konstruktör till Nouryon

Nouryon