teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Mekanikkonstruktör till internationellt företag

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till internationellt företag

Är du intresserad av att arbeta med mekaniska lösningar och vill arbeta på ett stort internationellt företag? Vill du vara med och utveckla och skapa spännande produkter till ledande företag inom branschen? Sök då tjänsten som mekanikkonstruktör redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är ett internationellt bolag inom teknik, rådgivning och design. Företaget har ungefär 17 000 medarbetare och arbetar inom områdena energi, industri och infrastruktur. De arbetar för att skapa hållbara lösningar i olika projekt och bolag över hela världen. De hjälper företag att utveckla och skapa lösningar till spännande produkter.

Vi söker därför nu erfarna mekanikkonstruktörer eller produktutvecklare som har ett genuint intresse för teknik, modellering och konstruktion. Du får möjligheten att utvecklas tillsammans med starka erfarna kollegor inom branschens ledande bolag. Låter det intressant? Vi berättar gärna mer vid en intervju!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men du kommer att arbeta med något av följande; mekanisk konstruktion, framtagning av underlag och granskning, produktutveckling och teknisk dokumentation. De projekt som är mest centrala hos företagets kunder är inom stålkonstruktion. Vidare innebär arbetsuppgifterna arbete inom bland annat CAD verktygen SolidWorks, Catia, Creo samt Inventor. Du arbetar med ett projekt i taget men kan även vid bra resultat tilldelas spännande och nya utmaningar. Du arbetar i team som varierar i storlek beroende på projektets omfattning. Vidare finns det möjlighet att arbeta in-house eller mot kund beroende på efterfrågan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom mekanik, maskinteknik eller produktutveckling
• 1–3 års arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift
• Erfarenhet av minst ett CAD verktyg
• B-körkort

För att passa i rollen är du nyfiken och driven i ditt arbete samt har en förmåga att prestera under press. Du håller en hög kvalitet i ditt arbete samt håller deadlines som är uttalade. Du är även strukturerad och noggrann i ditt arbete för att säkerställa kvaliteten på arbetet. Du är öppen för att ständigt utvecklas och vill bidra med dina idéer. Du trivs i olika sociala sammanhang samt har en god förmåga att se behov. Vidare är du proaktiv i ditt arbetssätt och kan på så vis öka kundnöjdheten.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konsult, CAD, mekanikkonstruktör, konstruktör, maskinteknik, ingenjög, heltid, Linköping, Östergötland, teknik, desig, internationellt företag.

 

Dela detta jobb

logo
Mekanikkonstruktör till internationellt företag

Bravura