teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mekanikkonstruktör inriktning produktionshjälpmedel

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Mekanikkonstruktör inriktning produktionshjälpmedel

Produktionsteknik NIBE Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för NIBE Energy Systems produkter i en och samma organisation. Vi förstärker nu denna organisation med en mekanikkonstruktör med placering vid någon av våra produktionsenheter på NIBE AB i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Du kommer till stor del konstruera fixturer för lödning av värmepumparnas kylsystem, men även konstruera andra hjälpmedel till produktionen. Du kommer att medverka i konstruktionsgenomgångar för nya produkter och verka för att konstruktionen av produkten medger hög säkerhet, kvalitet, ergonomi och funktionalitet. Tjänsten innebär att du aktivt kommer bidra till att upprätthålla och utveckla fixturtillverkningsprocessen. Daglig kontakt och samarbete sker med produktionstekniker från de olika produktområdena. Du kommer även att ha kontakt med externa och interna levantörer, då du kommer vara ansvarig för att beställa material till de konstruktioner du tagit fram.

DIN BAKGRUND

Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av konstruktionsarbete. Kunskaper i 3D-CAD är ett krav, hanterar du Inventor är det meriterande. Kunskaper eller erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 24 februari 2023. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Peter Svensson

Produktionsteknisk gruppchef

0433-27 30 00

peter.svensson@nibe.se

Nils Larsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

nils.larsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Mekanikkonstruktör inriktning produktionshjälpmedel

NIBE AB