teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekanikkonstruktör inom plast till Tyri Lights

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Mekanikkonstruktör inom plast till Tyri Lights

Tyri Lights växer och söker nu en ny kollega till kontoret i Göteborg. Vi söker dig som är mekanikingenjör med intresse för alla delar av ett projekt, från konstruktion till tillverkning och produktutveckling. Har du kunskap eller förståelse gällande produktutveckling och konstruktion av plast och vill arbeta med spännande projekt för ett världsledande OEM företag, då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

TYRI Lights fortsätter att växa och söker ytterligare en kollega till deras R&D avdelning i Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt och i team i med att konstruera plastdetaljer och aluminiumdetaljer där du kommer att få konstruera hela funktioner såväl som individuella detaljer och instruktioner kopplat till produkten.

Hos TYRI Lights får du arbeta i en kvalificerad men produktionsnära miljö med snabba steg från idé till färdig produkt. Innovation och eftertanke är centralt för TYRI Lights för att långsiktigt möta marknaden med kvalitet.

På TYRI Lights erbjuds du en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats i helt nya lokaler fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Du får en gedigen introduktion och upplärning av senior expertis inom mekanik varvat med utbildning.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar som konsult hos Tyri Lights. Uppdraget är på heltid och av långsiktig karaktär.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

 • Konstruera plast- och aluminiumdetaljer
 • Detaljkonstruktion
 • Konstruktion av individuella detaljer samt instruktioner för produkten
 • Projektbaserat arbete, där du kommer att samarbeta mycket med elektronik-och optikavdelningen

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjösexamen inom tekniskt område, exempelvis mekanik, produktutveckling eller motsvarande
 • Har minst ett års erfarenhet av plastkonstruktion
 • Har goda kunskaper i CAD

Det är meriterande om du har erfarenhet av Solid Works.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad månadslön

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

TYRI Lights marknadsförs av TYRI Sweden AB och är ett bolag med lång erfarenhet inom belysningsbranschen. TYRI Lights erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. De finns globalt i USA, England, Italien, Japan, Tyskland, Sydkorea, Brasilien, Ryssland och Norge. Tyri har ett standardsortiment men erbjuder också utveckling i nära samarbete med deras kunder och använder alltid det senaste i teknik inom LED, Xenon och Halogen. TYRI:s globala R&D avdelning finns i Göteborg och de arbetar med alla ledande OEM-kunder samt även med eftermarknad. Bland deras kunder genom åren finns välkända globala och svenska företag såsom Caterpillar, Atlas Copco, Toyota och John Deere. För närvarande ca 50 anställda på Tyri Lights med ambition om att bli fler.

Dela detta jobb

Mekanikkonstruktör inom plast till Tyri Lights

Academic Work