teknikjobb.se

Mekanikkonstruktör

Ort
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Är du utbildad civil- eller högskoleingenjör? Vill du jobba med spännande projekt åt våra kunder i Mälardalen?

Vi erbjuder

Spännande uppdrag i Västerås med omnejd där du kommer att få arbeta enskilt eller i grupp beroende på uppdragets karaktär. 

Vi söker

Dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör med mekanisk inriktning eller så har du lång erfarenhet inom mekanisk konstruktion kryddad med både praktiska och teoretiska inslag.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av CAD-systemen CATIA V5, Creo, Solid Works eller Inventor. 
Det är meriterande om du har erfarenhet inom svetsade konstruktioner, beräkning, verktygs- maskinkonstruktion och automatiserade system. Kompetens inom andra teknikområden som ger en bredd är också meriterande.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Kontaktperson

Daniel Engbom
Gruppchef Technology
daniel.engbom@rejlers.se
+46 706 37 26 41

Industry

Inom Industry arbetar vi med industriprojekt i branscher som gruvnäringen, papper och massa, samt stål- och verkstadsindustrin, uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen. Vi erbjuder dessutom kvalificerade tjänster inom energi-, infrastruktursektorn, livs- och läkemedelsindustrin samt fordon och offshore. Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Dela detta jobb

Mekanikkonstruktör

Rejlers Sverige AB