teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekanikingenjör till spännande start-up!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-09

Ansök nu

Mekanikingenjör till spännande start-up!

Vi söker nu dig som är en riktigt starkt lysande stjärna till mekanikingenjör som vill vara med och skapa världens starkast stål! Är du en person som kännetecknas av kreativitet och att våga utmana nuvarande processer, en hög nivå av problemlösning samt ett starkt driv och engagemang? Då är det dig vi söker till vårt kund som genom sin nya produkt kommer vara med och förändra stålindustrin! Skicka in din ansökan redan idag - då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Vi söker för vår kunds räkning en Mekanikingenjör till vår kund som är ett start-up företag som riktar sig mot stålindustrin där de utvecklar en produkt som kommer att vara med och skapa världens starkaste stål tillsammans med stora aktörer i branschen. Företaget står nu inför en spännande tillväxtresa där du kommer få vara högst delaktig i att vara med och utveckla och anpassa deras produkt inför nästa steg i processen. Därför söker vi nu dig som vill arbeta både praktiskt och teoretiskt i en bred roll tillsammans med ett sammansvetsat team! Skulle du beskriva dig själv som en person som är nyfiken och kreativ, problemlösande och resultatfokuserad? Bra, då kommer du passa som handen i handsken i detta engagerade team!

Du erbjuds

 • Att arbeta i ett tight team där du får växa och ta ett stort ansvar
 • Vara med och bidra till ett spännande start-up som kommer förändra branschen
 • En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat vara med och tillsammans med teamet vara med och ta fram lösningar för designutmaningar, konstruera och arbeta med ritningar i SolidWorks. Du kommer även i rollen ha en del kontaktytor, bland annat med kund för att förstå vilka anpassningar som behöver göras och hur de ska gå till samt med leverantörer och samarbetspartners.

Rollen kommer att kräva att du som person är prestigelös och hugger in där det behövs för att du på samma sätt som teamet är mån om att nå resultaten tillsammans samt att du trivs i en bred roll som kommer ge dig både spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörsexamen inom maskinteknik, mekatronik eller dylikt
 • Har goda kunskaper i SolidWorks genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift (har du av någon anledning även med dig spanska så är vi extra intresserade!)

Det är även meriterande om du tidigare har kommit i kontakt med Matlab och Consol då dessa verktyg kommer att användas i denna roll. I rollen kommer du även att ha internationella kontakter, så om du har arbetat utomlands tidigare, pluggat en termin utomlands eller jobbat i globala projekt så är det ett stort plus i kanten!

Den tekniska kunskapen är viktig, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:

 • Samarbetsförmåga
 • Problemlösande och initiativtagande
 • Noggrann och har ett högt kvalitétstänk

Övrig information

 • Start: Februari 2022

 • Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan

 • Placering: Stockholm, Järfälla

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Dela detta jobb

Mekanikingenjör till spännande start-up!

Academic Work