teknikjobb.se

testing företagslogga

Mekanikingenjör med intresse för Plant design

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Mekanikingenjör med intresse för Plant design

Om jobbet

Välkommen till oss på ÅF och upptäck en arbetsplats fylld av nya kollegor, möjligheter och utmaningar. Nu söker vi en mekanikingenjör med intresse för Plant Design.

Teamet du kommer tillhöra för är verksam inom bygg- och anläggningsdesign och arbetar med projekt avseende rör- och byggnadskonstruktioner inom exempelvis kraftproduktion, papper & massa samt petroleumindustrin. Teamet har en bra sammanhållning, stöttar varandra i projekten och här finns möjligheten att både arbeta inhouse och på plats hos våra kunder.

I din roll som mekingenjör kommer du ha en viktig roll när industriella anläggningar byggs om eller när det byggs nytt. Du kommer att jobba med bl.a. genomförbarhetsstudier, detaljritningar, kostnadsberäkningar, fabriksplanering och modellering i 2D och 3D, specifikationer för rör och utrustning, beräkning/dimensionering mot tex tryckfall, spänningsberäkning samt arbete utifrån lagar och normer mot tredjepartsorgan gällande höga tryck och bränslelagring.

Vem är du?

Du har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna inom mekanik. Du har arbetat flera år med mekanik/konstruktion/rörkonstruktion inom industrin, energi eller liknande.

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kan identifiera dig med våra kärnvärden modig, hängiven och lagspelare. Vi tänker större och utanför ramarna för att göra skillnad, med passion för vårt område och tycker det är viktigt att vi kan både utmana och stötta varandra.

Då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Stämmer det här in på dig? Välkommen in med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Vi erbjuder

Du kommer att tillhöra en av våra affärsinriktningar Industrial Engineering. Här erbjuder vi det mest kompletta serviceutbudet inom industriell teknik i Norden. Vi levererar varor och tjänster inom El, Automation, Instrument, Mekanisk konstruktion, Civil and plantdesign och Industrial IT.

Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m.

Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen. Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns bl.a. ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur.

Vi är inkluderande gäng och samarbetar över organisationsgränser för att uppnå det bästa resultatet! Gå gärna in och kika hur några av våra anställda beskriver ÅF. http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/mot-vara-anstallda/

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Tobias Olsson, Gruppchef
tobias.m.olsson@afconsult.com
+46 10 505 04 02

Madelene Holm, Rekryteringsansvarig
madelene.holm@afconsult.com 
+46 10 505 03 51

Dela detta jobb

testing företagslogga
Mekanikingenjör med intresse för Plant design

ÅF