teknikjobb.se

Mekaniker, Upplands Väsby

Företag Cramo
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Mekaniker, Upplands Väsby

Vi söker dig, händiga mekaniker som vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din samarbetsanda till Cramo. Vi värdesätter ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans driver oss framåt mot dina egna, teamets och på så sätt även Cramos mål.

I rollen som mekaniker arbetar du med service, reparation och underhåll av liftar, anläggningsmaskiner kan förekomma i vår verkstad som är förlagd i Upplands Väsby. Arbetet innefattar både planerade och mer akuta jobb där felsökning och åtgärd utförs.

Arbetsuppgifter

  • Service, reparation, underhåll samt felsökning
  • Rapportering av utförda arbeten
  • Garantihantering.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från mekanisk verkstad. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna reparationer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av elektronik & hydraulik på liknande produkter eller att du har erfarenhet ifrån annan verkstadsmiljö exempelvis inom fordonsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.

Du har även

  • God datavana
  • B-körkort
  • Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
  • Utökad B behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis och heta arbeten är meriterande

Under semesterperioden har vi svårt att svara på dina frågor men fr o m den 2019-08-05 är vi tillbaka igen.

Trevlig sommar!

Marcus Valsjö,
Verkstadschef | Kontaktperson
0730-59 26 22

Dela detta jobb

Mekaniker, Upplands Väsby

Cramo