teknikjobb.se

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Vi söker mekaniker till vår kund i Lidköping.

Som mekaniker kommer du säkerställa den dagliga driften. Du kommer också arbeta med underhåll, kontinuerligt förbättringsarbete, nyinstallationer och medverkan i olika projekt.

Arbetet kan komma att vara förlagt dagtid eller tvåskift. Start omgående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått tekniskt eller indstritekniskt gymnasie eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda kunskaper i maskinbearbetning. Har du även erfarenhet av reparationer är det mycket meriterande.

Arbetet ställer stora krav på självständighet, flexibilitet, initiativförmåga och kreativitet. God samarbetsförmåga är en förutsättning då kontinuerligt förbättringsarbete bedrivs tillsammans med arbetsgrupper i produktionen.

Krav
Körkort, tillgång till bil
Svenska i tal och skrift

Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa Magnus Fagerberg tel. 070-7858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.Krav

logga

Mekaniker till vår kund i Lidköping

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb