teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Mekaniker till Rörick

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Mekaniker till Rörick

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven som person och har lätt att förstå tekniska sammanhang? Är du också en lösningsorienterad mekaniker som vill arbeta med en stor variation i arbetet? Vill du även få möjlighet att växa med ett företag som månar om sina anställda? Då kan du vara den vi söker till Rörick!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE
Rörick letar efter en ny mekaniker. Här får du möjlighet att arbeta i deras egen verkstad och ute hos kund. Du kommer att arbeta med att felsöka, reparera och renovera motorer, pumpar och växellådor till svensk industri. Även mer avancerade lagermontage, axeluppriktningar och balanseringar är vanligt förkommande arbetsuppgifter. Tjänsten ställer krav på att du är teknisk kunnig, genuint intresserad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.

Tjänsten som mekaniker innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
• Utföra uppdrag som innebär felsökning, reparation, renovering och installation

Du kommer att arbeta med teknisk problemlösning och det är därför av största vikt att du kan analysera, förstå och åtgärda de problem och tekniska utmaningar som du stöter på i arbetet. Du och dina kollegor får uppdrag tilldelade till er och ni samarbetar i team och arbetar individuellt. Därav är det viktigt att du trivs med ett tätt samarbete och att du kan ta egna beslut när det krävs. Rörick erbjuder löpande internutbildning i de produktgrupper du kommer att arbeta med och ett kunnigt team som stöd.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du trivs med att arbeta med teknisk felsökning och att du gillar att meka även på fritiden. Hög service gentemot kunder kommer naturligt för dig precis som du är en ödmjuk person inför andra och de utmaningar du möter. Det är meriterande om du har en mekanik- eller industriell utbildning och/eller tidigare erfarenhet som är relevant för tjänsten.

För att trivas i tjänsten är du den som får dina arbetsuppgifter genomförda och arbetar lösningsorienterat. Som person är du stresstålig och arbetar strukturerat och självständigt. Det är även ett krav att du har körkort och är flexibel för resor i tjänsten och med dina arbetstider. Det är meriterande om du har elkunskap.

För att lyckas i rollen som mekaniker är du flexibel, självdriven och målinriktad. Du är även noggrann i ditt arbete samt lösningsorienterad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Västerås

Företagspresentation
Rörick Elektriska Verkstad AB har flera av Nordens ledande serviceverkstäder för elmotorer, pumpar och växellådor. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med felsökning, service och reparationer av alla delar runt en roterande axel där vi erbjuder lösningar efter kundens önskemål i våra verkstäder och hos kund inom Sverige och Norden. Rörick ingår i Momentum Group AB som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.rorick.se eller Rörick Elektriska Verkstad AB på sociala medier.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: mekaniker, tekniker, felsökning, industri, verktyg, maskiner, el, mekanik

Dela detta jobb

logo
Mekaniker till Rörick

PerformIQ