teknikjobb.se

logga

Mekaniker till Manufacturing Nynäshamn

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Mekaniker till Manufacturing Nynäshamn

Nynas är ett annorlunda oljebolag - vi vill nyttja olja, inte elda upp den. Med omkring 1 000 medarbetare, produktionsanläggningar i Europa och kontor i över 30 länder, är Nynas inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en växande global marknad. Tillsammans med våra kunder har vi kunskapen att hitta nya tillämpningar och möta nya utmaningar som kan hjälpa till att forma vårt samhälle. Vi utvecklar olja vidare för att skapa värde för våra kunder och den värld vi lever i.

Vi söker för närvarande en mekaniker till avdelningen Maintenance Technical Service i Nynäshamn.

Befattningen:

Arbetet som mekaniker innebär att du arbetar för att upprätthålla och förbättra raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom statisk och roterande utrustning. Du kommer att få arbeta med allt från enklare servicearbeten till felsökningar och avancerade renoveringar. I arbetet ingår eventuell beredskap på kvällar, nätter och helger. Beredskapen är upplagd efter ett rullande schema och innebär att du ska kunna inställa dig med kort varsel (ca 30 minuter) för att kunna utföra felsökning och akut avhjälpande underhåll.

De viktigaste arbetsuppgifterna

Är att upprätthålla och förbättra raffinaderiets anläggningstillgänglighet genom att;

  • Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom området mekanisk utrustning.

  • Aktivt medverka till att avdelningen strävar mot uppsatta mål.

  • Aktivt arbeta för kvalitets och miljöförbättrande åtgärder även utanför det direkta ansvarsområdet.

  • Hjälper till att planera för reservdelshållning av mekanisk utrustning.

  • Rapportera och planera underhållsaktiviteter i vårt underhållsystem.

  • Ingå i beredskapsgruppen.

Din profil

Förutsättningarna att lyckas i denna befattning är att du är ansvarstagande och säkerhetsmedveten. Du är en lagspelare med ett genuint intresse att arbeta både med människor och teknik. Du ska ha en gymnasial examen med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande.

Du behöver goda kunskaper i svenska och engelska samt goda IT-kunskaper. Du behöver kunna läsa och förstå ritningar och annan teknisk dokumentation. Erfarenheter från liknande befattning eller motsvarande inom industriunderhåll är en merit. B-körkort erfordras

Kontakt och ansökan

Du ansöker om tjänsten via ansökningslänken. Eftersom urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För mer information, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall på charlotte.avall@jeffersonwells.se eller tel. 08-452 33 74.

Dela detta jobb

logga
Mekaniker till Manufacturing Nynäshamn

Jefferson Wells