teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker mekaniker till malmförädlingsverken KA3/KK4 i Kiruna. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mekaniska underhållsarbeten såsom reparationsarbeten, förebyggande och löpande underhåll, tillståndskontroller, inspektioner och förbättringsarbeten.

Syftet är att lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser

Dina kvalifikationer

Du är en engagerad person som trivs att arbeta tillsammans med andra. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser. Du har slutbetyg från gymnasieutbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrkesområdet.

Erfarenhet eller utbildning i svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad.

Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer kan komma att ske löpande så du kan därför bli kontaktad innan ansökningstidens slut.
Har du frågor om tjänsterna, är du välkommen att vända dig till produktionschef Marcus Lundin telefon: 0980-71838.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Befattning
Mekaniker

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-02-09

Mekaniker till Malmförädlingsverken KA3/KK4

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Dela detta jobb